torsdag 3. januar 2008

Begynne på jobb etter ferie-blues...

Trøtt i går.. trøtt i dag... sånn går det når man vrenger døgnet i ferien :)

Heldigvis kort uke denne uka så snart er det helg igjen... får prøve å ikke falle tilbake til "ferie" tid men holde på døgnrytmen.

Ellers skal jeg så smått begynne å pakke ned julepynten - plastkasser er innkjøpt for anledningen. Det blir nok bra... en del pynt er sortert ut og klart for søppeldunken, gipsnisser med orange tryner og gullfargede øyne som hvert år blir liggende i kassene er ikke noe å ta vare på. Ikke "madonna med barn" i gresselig bronsemalt gips heller - jeg må be mine tanter om unnskyldning, men den farsotten med laging av alle mulige gresselige gipsfigurer som tok dere på -90 tallet var ikke av den gode sorten ;)

Og hvem tar vare på alle sånne stygge juleduppeditter som kommer med ukeblader? Jeg tydeligvis... for jeg har i samlingen min utrolig mye rart... en julekortholder i gjennomskinnelig hvit bommull med skjeivt nissetrykk... kantet med orange kantbånd og med en blomsterpinne og sytråd til oppheng. - Har aldri vært plass til et eneste kort i den... men nå skal dette rasket ut :)

Hadde jeg bare funnet mot til å ta fatt på rydding av loftet samtidig.... der har vi nok fyll til en hel container...

3 kommentarer:

Nostalgia sa...

ROFLOL! Akkurat som meg selv...:)
jeg har også kjøpt nye kasser til julepynten i år det må kunne gå an å få redusert enda litt til.... Jeg var oppe i over 25 kasser, er nede i 20, men har allikevel ikke tatt frem all pynten i år. Det må vel bety at man har nok kanskje?
Hmm.. vel

Godt nytt år iallefall!!

klem

Nostalgia sa...

og du... jeg har en liten utfordring til deg på bloggen min!

klem

Emmeline sa...

Tudelu; jeg har jammen santen ikke vært innom her tror jeg, men jammen var det koselig å oppdage at et nytt navn hadde lagt igjen en hilsen på bloggen min.
Ler godt av disse julepyntbetraktningene dine; må jo bare si at jeg tenker at det er nok av bloggedamer som blir ganske urolig når de leser at du har kassert dine madonnafigurer. Har du ikke sett at de får nytt liv med hvitmaling???hehehe
Jeg er ikke noen madonnadame, så mine hadde også gått i den grønne søppelkassen hvis jeg hadde hatt noen, *ler:) Stikker nok innom igjen etterhvert. Ha en fin kveld.