torsdag 5. juni 2008

Truth or dare!

Da kom utfordringen til meg også - den som har gått som en farsott nå i det siste :) Turbolotte tagga meg til denne - den går sånn som dette: Hver spiller svarer på spørsmålene om seg selv. I slutten av innlegget gir du den videre til 6 andre personer og fører opp navnet deres.Så legger du igjen en beskjed hos dem om at de er tagget og ber dem lese din blogg.La personen som tagget deg vite det når du har lagt inn svar.

1.Hva gjorde du for 10 år siden?
For ti år siden var jeg ferdig med hovedoppgaven min i sosiologi etter å ha holdt på leeenge syntes jeg. Det jeg husker aller best er følelsen da jeg gikk ut etter muntlig avslutning av oppgaven... jeg gikk omtrent 10 cm over gulvet. Etter den opplevelsen så vet jeg hvordan det føles når "en bør ramler av skuldrene" - jeg kjente det fysisk i kroppen at jeg var lettet :)

2.Hva er fem ting står på "gjøre lista" di i dag?
Det er vel for varmt til å gjøre så mye for tida...
- noen korrekturer og greier på jobb
-ta posten for en dame som er på ferie
-trening
-klippe plen (?)
-bestille frisørtime

3.Snacks jeg liker
Ja takk! Jeg liker det meste, men hvis jeg skal velge så liker jeg lakris og sjokolade med nøtter i, marsipan, potetgull... fillern det hadde vært enklere å si hva jeg ikke liker! (jeg liker ikke sånne gelefigurer...)

4.Ting jeg gjerne vil gjøre dersom jeg var milliardær
Hmm... for personlig "gevinst" ville jeg nok betalt ned gjeld for familien, og sponsa søstra mi med husutbygging om hun ville ha det litt større. Kanskje tatt med alle på ferie?

Kjøpt hus med større hage hadde nok stått på lista... og det skulle vært nyoppussa uten egeninnsats :D

Og så ville jeg kanskje hatt hus i Spania eller Portugal... en liten vingård litt oppe i fjellet...

Siden det er snakk om milliarder her så hadde jeg nok brukt resten til noe nyttig - en eller annen virksomhet som kunne gitt noen folk en nyttig jobb... og sørget for at pengene ikke forsvant ut i kun personlig forbruk...

5. Fem steder jeg har bodd:
Jeg har jo bodd i mer enn fem hus i mitt liv men bare to steder - Sortland og Trondheim
På Sortland bodde vi i et bittelite hus før mine foreldre bygde hus. Her i Trondheim har jeg bodd på hybel, delt leilighet med en venninne, bodd i to leiligheter sammen med min kjære og nå i eget hus...

6.Disse folka vil jeg vite mer om
Jeg syns at de fleste bloggene jeg leser har allerede besvart denne så jeg lar den som føler seg kallet ta denne :)

Ingen kommentarer: