onsdag 8. oktober 2008

Forsvunnet innlegg og hverdagsvås.

Laget et langt innlegg i går som forsvant da Internet Explorer krasja - sukk. Jeg får se om jeg kommer noenlunde i mål med samme visvåset i dag :)

De første julebladene er i hus - så nå har jeg riktig fått starta oppladningen til jul :) Har til og med fått begynt på høstrengjøringen av huset, takvask i stua er et jæ... prosjekt med ganske mange kvadratmeter og halve taket som skrår åpent opp i andre etasje. Der sto jeg på toppen av ei gardintrapp med en utslitt mopp som ikke ville henge fast på skaftet og peiva vilt for å nå opp til taket. Beslutningen er tatt - det må kjøpes nytt moppeskaft, det gamle er utslitt etter 15 år. Etter å ha fått den blaute moppen klaskende i hodet et tosifret antall ganger så måtte jeg feste det hele med strikk for å få vasket ferdig ;) Det blir man blid av!

Og før noen tror at jeg er en vaskegærning som vasker før det absolutt er nødvendig, så kan jeg avkrefte den mistanken med en gang - hos meg vaskes det _bare_ når det er nødvendig, så denne høstrengjøringen kan ikke utsettes eller skippes ;)

Jeg gikk gjennom samlingen min av matoppskrifter i går og kastet en hel papirpose full av oppskriftshefter som bare har ligget i skapet uten å bli sett på i årevis - og klarte å finne en hel pose med sko som skal pælmes (kun mine egne). Fortsatt trangt om plassen i skoskapet - men hvem trenger vel ikke to par joggesko av typen "hvis jeg skal gå i skogen i gjørme" i tillegg til de som er i treningsbruk? Og for ikke å snakke om de skoene som har blitt kjøpt men vist seg å være så vonde å gå i at de ikke har vært brukt mer enn en gang?

Vel... det er plenty å ta fatt på for å få et rent og ryddig hjem til jul - hadde jeg bare hatt en personlig søppelbil så skulle mye vært gjort i løpet av en helg :) I stedet vokter vi på søplekassen og benytter sjangsen til å fylle den med en gang den er tømt. Det går faktisk 8 uker mellom hver gang det tømmes plastavfall hos oss....

For tiden er det mest hverdager :) Uten at det er så ille med hverdager, men det er ikke den helt store inspirasjonen til å blogge da, så det blir litt stille på denne bloggen innimellom. Når skal jeg ta en kaffe til og fortsette å gjøre nytte for meg - so long (and thanks for the fish)!

Ingen kommentarer: