mandag 4. mai 2009

Ferieresearch!

Jepp, årets lille ferieuke er booket og det blir sol og sommer i år også :) Jeg kikket lenge og grundig på flere reisemål før jeg bestemte meg for hvor jeg skulle dra i år - har veldig lyst til å besøke Madeira en eller annen gang. Å reise til Madeira fra Trondheim er ikke den enkleste sak av verden for makelig anlagte folk som meg - det går kun fly fra Oslo og det ble minst en ekstra flybillett og kanskje en overnatting på meg. Så da får det bli en annen gang, det er alt for fristende å bli fraktet dør til dør :)
Madeira ser også ut til å være stedet for en mer aktiv ferie enn jeg har lyst på akkurat nå, jeg vil ha en strand å lese bøker på!

Greske øyer er alltid flotte, men fant ikke helt hvilken jeg skulle satse på, lange båtturer for å komme til de mer ukjente øyene eller å satse på turistøyene? Og jeg har hørt veldig mye fint om Palma by på Mallorca - men der så hotellene og strendene en smule slitne ut selv på de glossy katalogbildene.

Etter mye vurdering frem og tilbake så bestemte jeg meg for Kroatia - jeg vet fint lite om landet annet enn at jeg har sett flotte bilder fra byen Split :) Før jeg bestemte meg så forhørte jeg en av kollegaene mine som har vært mye i Kroatia om det er et fint sted å reise til og i følge ham er det bra - så nå skal jeg lese meg opp på det jeg kan finne om et land som er ganske ukjent for meg. Og regner med å booke utflukt til både Split og Dubrovnik, gleder meg allerede!

Ingen kommentarer: