mandag 18. august 2008

Det regner.

I dag har det vært kjølig vær og jeg har hutret på jobb, tydelig at høsten er på vei.

Helga har stort sett blitt brukt til det jeg hadde mest lyst til å gjøre for øyeblikket, så derfor ble det laget noen kort (siden jeg ikke hadde ryddet bort alt papirrotet enda) og et smykke som jeg lagde i går. Skal ikke påstå at jeg er den mest kreative smykkelager i verden - jeg setter sammen ferdige sett fra Panduro, that's it ;)

Skal ta bilder av smykkene jeg ha satt sammen en dag jeg husker det og det er lyst - så får vel det sitt eget innlegg tenker jeg.

Over til kortproduksjonen - aldri for tidlig med jul, så litt julekort ble det:

Jeg har noen nye stempler som jeg har testet litt her - rødt kort fra Ordning & Reda. Grønt dekorbånd fra Panduro. Pepperkakestemplet er vel Whipper Snapper, og Gledelig jul kom fra en plate fra Din Hobby med mange juletekster på. Pepperkakeoppskriften har jeg ordna på PC'en.

Så har jeg prøvd meg frem med å stemple og fargelegge, og fikk frem dette:

Fortsatt kort fra O&R, med to typer dekorpapir i svart. Sommerfuglene er punchet ut med en greie fra et sett jeg kjøpte og dekorert med glitterlim.

Sist men ikke minst - grønne enkle kort som jeg ble mest fornøyd med egentlig:

Mønsterark fra Panduro - litt asiatisk nesten, grønn Bazzil, grønt fløyelsbånd og spenner fra Scrap og Sånt, dessuten et par blomster fra Prima.

I kveld derimot har jeg kun styra med bentoprosjektet - og laget en klar til i morgen. Var suppe til middag i dag, så det var ikke egnet til å ha i boksen, men en kikk i skapet avslørte en boks med couscous. Så jeg kokte den litt kjapt og blandet litt krydder oppi, hermetisk mais\erter, vårløk og noen sukkererter fra kjøleskapet. Kuttet opp agurk og gulrot til knask, noen bringebær ble knabbet fra kveldens kurv dessuten tjukk matyoghurt og litt av den nydelige greske honningen med nøtter som jeg hadde med fra Santorini. Voila - morgendagens bento (bildet er elendig forøvrig):

bento 002

2 kommentarer:

Charlotte sa...

Guri, så flotte kort du lager. Ble helt inspirert her jeg satt. Men det Bento-greiene så jo også utrolig stilig ut.

Alveslottet sa...

Så fin bento, couscous-salaten så skikkelig god ut!