torsdag 18. desember 2008

Julekalender og hjertehopp...

Jeg er så barnslig at jeg fortsatt syns det er stas med julekalender - og for første gang på mange år har jeg egen julekalender. Riktignok har jeg kjøpt den selv, men den er lagd og pakket av noen andre og det er like kult hver morgen å våkne til en ny pakke.

Kalenderen min er fra Papirloftet og inneholder scrappesaker - så jeg er sikkert forsynt til kortlagingen min for de neste 10 åra med innholdet i årets kalender. I dag var det hjerteformet chipboardfigur fra Making Memories i pakke nummer 18 - ikke så egnet til kortlaging pga størrelsen - men man skal da klare å finne på noe med den :)

Jeg har også sendt inn svar på oppgavene på Vings julekalender på nett i håp om å vinne et reisegavekort - og jeg kjente hjertet mitt hoppet over et slag i sted da det dukket opp en varsling av ny mail fra Ving i innboksen... kunne det være en sjekk på vei til meg????

Nix... det var ukens reklamemail med tilbud på reiser *sukk*

For ytterligere å gni det inn så er tilbudene fra Oslo til eksotiske reisemål som Krabi, Hurgada og Sharm el Sheikh... fra Trondheim - en uke på Gran Canaria.... ikke akkurat eksotisk!

Men jeg lever i håpet enda - det er jo noen dager igjen til jul, kanskje jeg vinner noe i morgen?

Ingen kommentarer: