onsdag 21. januar 2009

Mest hverdager.

Akk ja, det ble et lagt opphold i bloggingen. Når dagene er mest hverdag så er det lite inspirerende å blogge om, syns jeg. Det skjer jo ting i verden, men der er det mange andre som skriver både mer velinformert og velskrevet enn meg. Kanskje jeg burde sakse sammen sitater fra dem som jeg er enig i og la det stå som mitt bidrag? Mnnnei... tror ikke det nei.

Jeg så innsettelsesseremonien i går kveld da Obama ble president i USA og må si at jeg som mange andre ble litt rørt. Jeg trodde egentlig at den dagen en afroamerikaner ble president i USA var enda et stykke lengre unna. Jeg tror ikke at han kommer til å utrette mirakler - og han har nok helt sikkert ikke de samme ideer om hva som må gjøres som meg. Men han er jo en intelligent ung president og det håper jeg kan være grunnlag for endring. Ikke minst tror jeg symbolverdien i det at han har blitt president gjør at det kan være grobunn for interessante ting.

Jeg er forøvrig inne i et av årets bursdagperioder - det er pussig men bursdager kommer i klynger utover året. En heftig periode rett før jul og så en periode i januar\februar, så kun en og annen resten av året.
Så jeg må pønske ut noen passende bursdagsgaver til noen og enhver, og det er sannelig ikke lett. Folk har jo det meste og så skal man balansere mellom allergier og personlig smak hos den enkelte - uten at det skal koste skjorta. Jeg får pønske videre for jeg kommer bare på gode ideer til de som har bursdag seinere på året for øyeblikket *fnis*

Januar har vært full av snø her hos oss - fortsatt vintervær, men snøen har blitt dekket av et grått lag av støv som gjør at alt ser slitent og skittent ut. Da det kom en meter snø her ei helg så var hele byen utrolig vakker, så ut som det lå en hvit pelskåpe over det hele. Det varte jo selvsagt bare noen dager før mildværet kom igjen.
Heldigvis er det ikke så lenge til hagesesongen starter i det små på planterommet mitt, og i mellomtiden drømmer og surfer jeg om ferieplaner. Kanskje blir det en ny tur i sommer? Der jeg kan lese på stranden mens sola steker på huden?

Kreta0707 027

Eller jeg kan tusle i solvarme gater og se rester av historien mens nesa er full av duften av roser, spennende mat og solbakt stein? Det er så mange valg at man kan bli småsprø av mindre, har ikke helt bestemt meg for om jeg skal ut å reise heller så foreløpig er det mest drømmer og muligheter som vurderes :)

1 kommentar:

Mamma sa...

Heia jenta mi:))
Kor artig du skriv.
Men ska æ sei ka æ mein,så går årets ferietur før dåkkers del, tel heimen her oppe i nord.
Klæm fra ho mamma.