mandag 26. mai 2008

Luxura - for your body!

Det sa damestemmen i solariumet! Brun og blid... ja det skal man bli :)Oppladningen til noen soldager på sydligere breddegrader har begynt, derfor må det blendahvite skinnet mitt forberedes på solstråler med litt kunstige stråler. Noen minutter i lunsjpausen virker faktisk oppkvikkende for resten av arbeidsdagen... kanskje man burde får det på blå resept?

Lørdag var mailønna inne på bok og den brant etter å finne veien ut i handelstandens lommer. Med timebestilling både hos hud og hårpleie så var planen for dagen å skaffe noen nye sommerklær innimellom øktene.

Jeg ankom tidlig før de store lørdagshordene hadde stått opp og fikk prøvd både bukser og skjorter. Da klokka viste ti minutter på bestilt time røska jeg med en neve med en ny bikini før jeg måtte springe.

Når telleverket på alderen har steget så har også midjemål merkelig nok økt i takt med alderen. For ikke å snakke om at BH-størrelsen har kommet langt utover i alfabetet! Dette gjør at å handle bikini ikke er en enkel sak... i fjor brukte jeg flere lørdager på å finne en som klarte å regjere massene noenlunde på plass... i år har jeg bestilt en som jeg forsåvidt kan ha... alt holder seg inne men bøylene ender i en pussig vinkel på sidene så det er best å ikke bevege armene så mye at man stikker seg :)

Vel... når en nett liten B-cup ikke lenger strekker til så har klesdesignerne bestemt seg for at størrelsen tilsier at man liker blomstermønster... i grelle farger.. eller hva med en lekker leopardmønstret sak? Jo større bikini jo grellere mønster! Som om man ikke har nok å vise frem om man ikke skal tiltrekke oppmerksomhet med strandas styggeste blomstermønster!

Tilbake til neven med bikini jeg grabbet med meg i farten... joda endelig fant jeg en bikini i en pen mosegrønn farge, med moderne stilige striper! Og da må man jo bare ta en sjanse? Vel hjemme skal herligheten prøves... buksen sitter... ikke som et skudd men totalt akseptabelt og diskret... og det avslører seg en bikinioverdel med knyting... ikke bare knyting av stroppene rundt halsen... men også rundt ryggen... sukk... prøving viser at selv om jeg skulle klare å stramme nok rundt ryggen til at dette sitter og ved å tvinne snora flere ganger rundt halsen og dermed heise opp stasen... så vil enhver bevegelse medføre at _noe_ hopper ut av denne greia..

Jeg vil ha notert at vedkommende som har laget knytebikini for store størrelser må ha skippa eventuelle forundersøkelser.. :)

Kan forøvrig melde om at klesfangsten ble god - jeg ble sveisen på sveisen, med ny farge og klipp. Vippene ble mørke og brynene temmet, kontoen ble betraktelig tommere og alle var enig om at det var en fin lørdag!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hehehe! utforming av bikinioverdeler med knytting til størrelser over C burde vært straffet med ukontrollert, ikke så veldig fast, brystforstørrelse for synderen. Jeg har talt! grrrr!!

♥Camilla Desiré♥ sa...

Ho sier It's Your Body.....bare for å rette på det :P