fredag 30. mai 2008

Morgenstund er tull igrunn...

En treig start i dag... selv om jeg fysisk har stått opp, tatt en dusj, spist frokost, kjørt på jobb og drukket en kopp kaffe så har ikke hjernen min helt registrert at jeg skal befinne meg i våken tilstand.... neste skritt er litt vann for å se om jeg kan lure hjernen min til å henge med :)

Så hvis du har lyst til å lese noen vettuge blogginnlegg så kan du for eksempel besøke Reality Challenged eller Haustljos ? Dette er damer som skriver velformulert og med mening i - i motsetning til min sludring ;)

Britt Åse fra Hagen på hytta har tagget meg, og jeg skal nok ta den utfordringen, når jeg bare befinner meg i nærheten av en bok. Jeg har nemlig et helt bokfritt kontor... mange permer og papirer... men ikke en eneste bok! Kunne kanskje fisket frem en perm for å bla i men jeg tviler vel på at innholdet er intressant for noen andre eller at det er så mye å si om det hele :)

Klokken 0730 i dag sto temperaturmåleren på 15 grader! Det er fredag i dag og snart helg - så hvis bare hodet mitt våkner så kan dette bli en fin dag!

Nå er det vann og mer kaffe på planen - så få jeg gyve løs på dagens oppgaver. Dagens dyreopplevelse var forøvrig en rev som tusla over verandaen mens vi spiste frokost - den så oss desverre så jeg rakk ikke ta bilde av den før den forsvant. Den hadde mistet en del av halen så det ut som, og to av pusekattene som har vår kjøkkenveranda som yndligssted satt å voktet på den da den gikk forbi. Fuglene kikket storøyd men ble ikke så redde som av grevlingen her om dagen :)

2 kommentarer:

hagenpahytta sa...

God ... etter... æh, kveld. Det var da voldsomt til dyreliv du har, da! Sånn har ikke vi. Men det er nesten 20 grader i skyggen nå, og ikke et vindpust. Gudameg så deilig!

Avil sa...

Rev i hagen! Så kult!

Og takk for rosande omtale.