lørdag 29. desember 2007

Elendige raketter!

Ja da var vi mellom jul og nyttår igjen... og på tross av at det er ulovlig så sender utallige idioter opp raketter fra morgen til kveld! Og kakaduene sitter vettaskremte og bevokter vinduene av skrekk for neste smell og blinkende uvesen!

 

At ikke folk kan ha litt vett? Tenk på alle hundene som er redd raketter? Smelling i dagevis burde ikke være nødvendig... i tillegg til at pengene bokstavelig talt går i lufta så er det brannfarlig og folk skader seg. Jeg vil ha forbud mot private raketter! La pengene gå til et felles offentlig fyrverkeri, med proffe, edru mennesker som fyrer av på riktig tidspunkt!

2 kommentarer:

Landliv sa...

Oj... har faktisk ikke tenkt på at også fugler kan bli redde jeg! Er det ikke mulig å få tak i beroligende til dem? ...selv om du sikkert mener at det er dem som skyter dem opp som skulle hatt det i steden da! :fnise:
Håper det går bra på selve nyttårskvelden da... Riktig godt nytt år til deg! :-)

Mokki sa...

Heh :) Jo det finnes kanskje beroligende for dem... men de kan ikke være neddopet hele romjula... de timene på nyttårsaften er ok - da lukker vi gardinene og passer på dem. Men her i byen sender de opp hele romjula...sukk...