torsdag 6. desember 2007

Nu har vi vaska...Nu har vi vaska gulvet og vi har børi ved.
Og vi har slengt ho Veronica i toppen av et tre
Nu sitt ho der å dingle
og ikkje kjem sæ ned
Nu har vi slengt ho Veronica i toppen av et tre!Denne sangen sang min nevø til meg i helga - jeg syns den er litt passende nå i julestria :)
Jeg har vaska vinduer på kjøkkene sånn at julegardinene kan komme opp... hver gang jeg vasker de vinduene husker jeg hvorfor det går så lang tid mellom hver gang jeg orker å gjøre det. Den som designet dette huset må ha vært en mann... for to av vinduene må vaskes ved at jeg rydder kjøkkenbenken for alt som står der- for så å krype oppå benkebeslaget for å få vasket utsiden, delvis hengende med rumpa oppi vaskekummen. Innsiden er jeg så heldig stilt at jeg får vasket med å sitte på benkeplaten mens jeg vasker. Ingen damer som vasker vinduer ville funnet på et sånt konsept!
Ja ja, det er rent å pent nå, så lenge det varer og jeg har fått et nytt syn på verden utafor glasvindaugo. Den er jo skarp i kantene når veistøvet er borte :)
Etter middagslaging og trening skal jeg se om julegardinene trenger å strykes. Så blir jeg ferdig med den biten også for i dag. Det ordner seg bit for bit mot jul nå og heldigvis for det! For tida går kjappere enn jeg liker å tenke på!

1 kommentar:

Astrid Helene sa...

Tusen takk for hyggelig kommentar i bloggen min.
Skal si du er flink! Her går jeg bare og irriterer meg over en oppgave jeg må skrive.
Vi hadde en episode her i byen da det var mye uvær. Da måtte de tjore fast juletreet for at det ikke skulle knekke. Det er heller sjeldent sånt skjer her nede.
Ha en fin dag:)