fredag 17. juli 2009

Livstegn!

Joda, jeg er fortsatt her :) Bare litt lite snakkesalig på bloggingen for tiden :) Nå har jeg brukt en times tid på å få synkronisert riktig på Ipoden\Iphone – snakker om omstendelig prosess! Så mens jeg venter på at det skal bli klart for å høre på lydbok så blogger jeg litt…

Har ny laptop siden den gamle begynte å slå seg vrang og alt er ikke satt opp sånn som jeg vil ha det enda på Itunes feks.

Men jeg skal ikke syte over det – det kommer en reiserapport fra Kroatia når jeg bare får summet meg til det, men enn så lenge kan dere jo se hva slags souvernirer man kjøper med seg når man er under sterk påvirkning av damer man har nevnt før ;)

kroatia 2009 002

Jepsi pepsi – tre nye parfymer! Clean Simply soap som faktisk lukter som om man nettopp har vasket seg med en mild såpe, Harajuku Lovers som lukter blant annet kokos (jeg får lyst til å gnafse litt på armen min av den, skikkelig god) og en Elisabeth Arden jeg fikk anbefalt av en dame på Douglas i Split – Mediterranean. Den lukter litt hav, sitrus og tre.

Og så må man jo ha litt nye øyeskygger når man ikke bruker sminke? Et lite lommesett med fine brunlige toner fra Lancome – og en morsom sak som faktisk er Kroatiskprodusert og en “ekte” souvernir. Nemlig lip balm med geraniumolje i. Det må jo en ekte hagegal ha! Den inneholder olje fra sitronpelargonium og lukter helt som pellisen i seg selv.

kroatia 2009 004

Ellers dyrker man lavendel i Kroatia og jeg kjøpte med en pose til å ha i klesskapet, og en pose med en plante som jeg ikke vet norsk navn på, den har gule knoppblomster og ser ut som en skjermplantelignende sak. Sterkt aromatisk er den også og damen sa det var en typisk middelhavsvekst. Utvalget av souvenirer i Kroatia er vel ellers omtrent på samme nivå som i Norge, masseprodusert mikkmakk fra Kina. Så til og med en fiskerfigur som jeg tror jeg har sett for salg med påmalt Norge på dønn lik den Kroatiske utgaven *fnis*.  Så skal man sjoppe noe så er parfyme en bedre investering :)

1 kommentar:

TurboLotte sa...

Søøøøren!! Så jo den parfymen som du sier lukter kokos på båten i går. Hvorfor kjøpte jeg ikke den? ELsker alt som har med kokos å gjøre.